Septička jama PE 5000 L

2 ili 3 komore, 5000 litara

SeptickeJame-NASLOVNA
Tip: VP 2 komore / 3 komore
Volumen: 5000 litara
Dužina: 3730 mm
Širina: 1400 mm
Visina: 1600 mm
Visina ulaza: 1205 mm
Promjer priključka: 110 mm
Masa: 236 kg

O PROIZVODU

Septička jama služi za fekalne otpadne vode stambenih, poslovnih, ugostiteljskih, sportskih i svih drugih objekata na lokacijama gdje nema javne kanalizacije. Proizvedena je u monolitnoj izvedbi, s jedan ili dva otvora za kontrolu i pražnjenje, ovisno o volumenu. Rotaciom lijevani polietilen rebrastog profila omogućuje ugradnju izravno u teren bez potrebe za dodanim učvršćivanjem i betoniranjem (iznimni slučajevi: klizišta, podzemne vode, kolni ulazi i parkirališta – slijediti upute za montažu). Zbog male težine omogućuje jednostavan transport i brzu ugradnju.

Septičke jame proizvode se kao 2-komorne i 3-komorne sabirne jame.

Spajanjem u seriju možemo povećati volumen. Mogu služiti kao predtretman biološkim pročistačima.

Dimenzioniranje septičke jame: preporučena količina po osobi je 150 l/dan

TEHNIČKA DOKUMENTACIJA

DOSTAVA

Način dostave

Način dostave ovisi o veličini proizvoda/roba. Proizvode/robe većih volumena i količina dostavljaju prijevozničke tvrtke kamionima a manje dostavljamo sami dostavnim vozilima. Za veće i gabaritne proizvode potrebno je osigurati istovar sa viličarom, dizalicom ili sl.

Trošak dostave

Za područje Istarske županije dostava je uključena u cijenu proizvoda/robe. Za sve ostale županije dostava se dogovara pojedinačno ovisno o količini i udaljenosti.

Rok dostave

Rok dostave proizvoda/robe je 7-15 radnih dana. U iznimnim slučajevima proizvod/roba može biti dostavljena i prije. O isporuci proizvoda/robe obavijestit ćemo Vas dan prije ili po dogovoru kako bi se mogli organizirati za preuzimanje i istovar.

Reklamacija

Kod preuzimanja proizvoda/robe ako ste primijetili bilo kakva oštećenja ili nedostatke molimo da nas obavijestite najkasnije u roku od 24 sata.

NAČINI PLAĆANJA

Virmansko plaćanje