BIOLOŠKI PROČISTAČI
AQUATEC AT30-150 OVAL

KOMPAKTNI PROČISTAČI ZA VIŠESTAMBENE ZGRADE I MANJA NASELJA

Pročistači tipa AT30-150 OVAL namijenjeni su za pročišćavanje otpadnih voda iz višestambenih zgrada, objekata za odmor, vrtića, škola, ureda, dvorana, hala restorana, manjih naselja i slično..

RAD PROČISTAČA

Štedno membransko puhalo upuhuje okolni zrak kroz membranu reaktora u pročistač. Mikroorganizmi uz prisutnost otopljenog kisika u pročistaču pročišćavaju otpadne vode do mjere da ju možemo kroz ponornicu ili infiltracijsko polje odvesti u podzemne vode ili ju direktno ispustiti u otvoreni vodotok. Ovo je sigurno rješenje za pročišćavanje otpadnih voda bez neugodnih mirisa!

IZRAĐENO PREMA STANDARDU SIST EN 12566-3

Pročistači tipa AT30-150 OVAL tipski su proizvodi. To znači da su provjerena sva tražena svojstva kod nadzornih tijela. To je temeljni uvjet za dobivanje općinske subvencije. Svaki pročistač ima serijski broj i CE oznaku.

UČINAK PROČIŠĆAVANJA

Iako pročistač tipa AT30-150 OVAL spada u najekonomičnije pročistače na našem tržištu ima provjereno izvrsne učinke čišćenja koji prelaze 97% na BPK parametar. Testiranje je izveo PIA laboratorij iz Aachena u Njemačkoj te za iste izdao certifikate.

AT30-150_02
AT6-20_03

Tehnička specifikacija pročistača

AT30-150_01